NieuwsNieuws 2019/2020

Voormalig jeugdspeler Jevon in Oranje O15

Vorig seizoen speelde hij nog als 1e-jaars in de JO15-1. Hij verruilde Spartaan’20 voor NAC Breda. Dit jaar zelfs spelen in Oranje O15: weer een doel is waargemaakt!
In het vierlandentoernooi speelde hij de wedstrijd tegen Ierland, gewonnen door Oranje met 2-1. En uiteindelijk werd ook Spanje verslagen met 6-1 en werd het toernooi gewonnen.

Jevon Simons, zoon van oud betaald voetballer Jerry Simons, speelde in het seizoen 2015/2016 in de E-Top onder leiding van Carlo Willemse. Daarin viel hij op door zijn sterke voorkomen en liet toen al zien dat hij goed kan voetballen. Enkele jaren later spelend in het succesvolle O13-1, dat promoveerde naar de Eredivisie hoog, kwam zijn talent pas echt bovendrijven en viel hij op bij vele scouts. Toch bleef hij nog een jaar spelen bij Spartaan’20, wat uiteindelijk een goede keuze is geweest. Nu spelend voor NAC Breda gaat het hard met zijn ontwikkeling en zijn we trots als Spartaan’20 dat we een stukje hebben geholpen met zijn ontwikkeling tot voetballer die hij tot heden is geworden.

     

Spartaan’20 JO11 Top 2015/2016                                           Oranje O15 2019/2020

Vorige zomer wilde hij nog perse mee met kamp Ahoy om zijn leuke tijd bij Spartaan’20 af te sluiten en inderdaad het was weer een feessie!!


Hier in actie tijdens leiders-jongens wedstrijd.

Jevon, Spartaan’20 wenst je veel succes met je verdere voetbalcarriĂšre. Hopelijk kunnen we je spoedig toevoegen aan de lange lijst voetballers die ooit ons mooie zwarte shirt hebben gedragen en nu hun boterham verdienen als profvoetballer.


Trotse vader met zoon met de gewonnen beker!