JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2020/2021

GEFELICITEERD !  DAT ZEGGEN WE TEGEN ONSZELF VANDAAG !

WAT EEN MIJLPAAL: 100 JAAR SPARTAAN’20 IS PRECIES VANDAAG 14 AUGUSTUS EEN FEIT. HONDERD JAAR GELEDEN WAS HET NICO KEMPEN DIE ONZE VERENIGING OPRICHTTE. IN ALLE JAREN DIE VOLGDEN, HEBBEN ONTELBARE MENSEN ZICH INGESPANNEN, TOT OP DE DAG VAN VANDAAG. HET HEEFT DE CLUB GEMAAKT TOT DIE HET NA 100 JAAR IS. MEE VERANDERD MET DE TIJD EN TEGELIJK TROUW GEBLEVEN AAN DE PRINCIPES: ZORGEN DAT ER EEN ORGANISATIE STAAT WAAR RUIMTE IS VOOR TALENT ÉN RECREANT, WAAR HET PLEZIER MAKEN IN HET VOETBAL EN HET SOCIAAL CONTACT HAND IN HAND MOETEN GAAN.

EEN OPRECHT DANK AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN EN IEDEREEN DIE DAT NU DOET!

100 JAAR, WE VIEREN HET HELAAS IN EEN LASTIGE TIJD. GEEN GROTE FEESTEN, DE MEESTE JUBILEUMACTIVITEITEN HEBBEN WE DOORGESCHOVEN. MAAR JE HOUDT ZE TEGOED: IN 2021 GAAN WE HET JUBILEUMPROGRAMMA VOOR EEN GROOT DEEL NOG UITVOEREN. VOOR NU: OP WEG NAAR DE START VAN HET 101e SEIZOEN, MET DEZELFDE INZET EN BETROKKENHEID VAN IEDER ALS IN DE VOORAFGAANDE 100 !

EN… EEN PRACHTIG DIK JUBILEUMBOEK IS IN DE MAAK. HIERIN WORDT DE GESCHIEDENIS TOT EN MET VANDAAG OP EEN GEWELDIGE MANIER IN WOORD EN BEELD GEBRACHT. HET BOEK ZAL TEGEN HET EINDE VAN HET JAAR VERSCHIJNEN, MEER NIEUWS HIEROVER VOLGT NOG.

 

100 JAAR SPARTAAN’20 : VIER HET MEE! (zodra het weer mag!)