In Memoriam Tonia van Bruggen-de Bie

Op 1 juni jl. is op 83-jarige leeftijd overleden onze donatrice Tonia van Bruggen-de Bie, echtgenote van Gerard van Bruggen.

Samen met Gerard was zij al vanaf 1954 verbonden aan onze vereniging. Hun meeste vrijwilligerswerk deden ze jarenlang weliswaar in en voor Spartaan-zwemmen, maar ook de voetbaltak kon altijd op aandacht en helpende handen rekenen. Bovendien waren zij (en is Gerard nog altijd) trouwe supporters bij ons eerste elftal. Vanaf eind jaren tachtig toen de bridgeclub ontstond, stonden Tonnie en Gerard altijd paraat om te helpen in de organisatie hiervan. Helaas liet Tonnie’s gezondheid haar enkele jaren geleden in de steek en was het voor haar niet meer mogelijk om te bridgen en wedstrijden te bezoeken.

Wij wensen Gerard en verdere familie alle sterkte om het verlies te verwerken.

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op dinsdag 7 juni a.s. om 10.45 uur, in de St. Joriskerk, Hovystraat 62 te Ridderkerk. Vooraf van 10.00 tot 10.30 uur is er gelegenheid om te condoleren. De crematieplechtigheid is om 12.30 uur in crematorium Rotterdam-Zuid aan de Maeterlinckweg.