FamilieberichtenNieuwsNieuws 2020/2021Overlijdensberichten

In de ochtend van 7 december is in de leeftijd van 89 jaar vredig ingeslapen ons ere-lid mevrouw Jakomina van den Eijnden-Schellen.

Mien van den Eijnden was de echtgenote van onze legendarische oud- en ere-voorzitter Frans, die ons in 2015 ontviel. Mien was de stille kracht voor Spartaan aan het thuisfront in huize Van den Eijnden.

Frans had naast zijn drukke werkzaamheden in de haven- en transport-business liefst 24 jaar zijn handen extra vol als voorzitter van onze vereniging. Tussen 1971 en 1995 leidde hij de vereniging en echtgenote Mien stond altijd naast en achter hem in deze rol, was klankbord in moeilijke clubmomenten en droeg ook nog graag een steentje bij aan het vrijwilligerswerk. Kantinediensten en in de kookstaf van kamp Ahoy zijn hier voorbeelden van. En natuurlijk was Mien een hartstochtelijk supporter van haar voetballende zoons.

Bij het afscheid van Frans als voorzitter op 27 oktober 1995 werd hij benoemd tot ere-voorzitter en Mien tot ere-lid.

Wij zijn Frans en Mien eeuwig dank verschuldigd voor hun geweldige rol in de vereniging.

We wensen Louis, Rob, Marcel, Diana, partners en kleinkinderen en verdere familie sterkte met het verwerken van dit verlies.

Het afscheid vindt in verband met de corona-maatregelen in besloten kring plaats. Er is wel een optie om mee te kijken op www.liveuitzendingen.nl , als code invoeren 55D3C1B5.

Correspondentieadres: Mastenbroek Uitvaartverzorging, t.a.v. de familie Van den Eijnden, Eerste Barendrechtseweg 180-b, 2992 BS Barendrecht