In Memoriam

Mevrouw Adriana Sophia van Lieshout-van Broekhoven

Op 11 juni jl. is op 88-jarige leeftijd overleden Sjaan van Lieshout, zilveren S-drager van onze vereniging sinds 1998.

Sjaan werd in 1973 donatrice en was samen met haar, in 1997 overleden, echtgenoot Freek vele jaren een zeer gewaardeerd medewerker in de kantine en van de toto/lotto-commissie. Ook maakte ze jarenlang deel uit van de kookstaf van Kamp Ahoy.

Sjaan was een enorm kaartliefhebber, eerst klaverjassen en later ook bridgen. Ondanks haar slopende ziekte liet ze zich ook de laatste jaren niet kennen en kwam trouw naar de klaverjasvonden en het middagbridge, zelfs tot voor kort nog. Gezelligheid stond bij haar voorop en ze had haar mondje dan altijd bij zich. Kaarten was echt haar lust en leven, ook via de computer met Spartaanse kennissen Ă©n kaarters aan de andere kant van de wereld.

Op 14 juni van 19.00 tot 19.45 uur is de gelegenheid tot condoleren in Monuta, Langenhorst 100. Zaterdag 15 juni is er een kerkdienst in de kapel van huize Joachim&Anna aan de Slinge. De crematie vindt plaats op maandag 17 juni om 10.45uur in het Crematorium Maeterlinckweg.

We wensen dochter Elly, zoon Peter en verdere familie alle sterkte om dit verlies te verwerken. Moge Sjaan rusten in vrede.