Wij ontvingen het trieste bericht van het overlijden van Kurt Schlabs op 22 februari.

Toen zoon Mitchell in 1994 op 7-jarige leeftijd ging voetballen, kwam ook vader Kurt als zeer betrokken ouder binnen de vereniging al snel in beeld. Jarenlang was hij het maatje van Theo Wolters en Ferry Gommers bij het regelen van de zaken in het ballenhok en de kleedkamers. En daarnaast was Kurt ook vele jaren doordeweeks als stille, werkende kracht op de accommodatie aan de slag en liet hij zijn technische handen wapperen.

Stil werden we er van toen zich vorig jaar een ernstige ziekte openbaarde bij Kurt. Zijn gezondheidstoestand nam snel af en vandaag dus het bericht dat hij rustig is heen gegaan. Kurt werd slechts 73 jaar. Wij zullen in hem een fijne, rustige altijd behulpzame vent gaan missen, die we dankbaar blijven voor al het werk dat hij heeft verricht. We wensen de familie Schlabs alle sterkte met het verwerken van dit verlies.

De gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren is op dinsdag 28 februari van 11.30 tot 12.00 uur in uitvaartcentrum Monuta Memoriam, Langenhorst 100. Een laatste groet aan Kurt kan bij Spartaan worden gebracht als hij om ca 12.15 uur nog eenmaal langs ons terrein rijdt. Om 13.00 uur vindt de crematieplechtigheid plaats in de aula van crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101.