FamilieberichtenNieuwsNieuws 2023/2024Overlijdensberichten

Jeanne Brouwer-Visscher

Lid van Verdienste

drager van de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice

 

Op 3 december 2023 is op 92-jarige leeftijd overleden mevrouw Jeanne Brouwer-Visscher. Vanaf het moment dat echtgenoot Ad in 1976 het penningmeesterschap op zich nam, werd ook Jeanne actief in onze vereniging en deed ze bardiensten. In 1981 nam ze plaats in de kantinecommissie: barlijsten maken, vrijwilligers werven en zelf ook ontelbare bar- en keukendiensten draaien.

En ‘Sjaan’, zoals de Spartanen haar altijd noemden, deed nog veel meer clubwerk: vele jaren wekelijks de toto/lotto-formulieren ophalen bij onze inleveradressen door heel Zuid en de administratie daarvan voeren; en eveneens een hele lange periode: bestuurskamerdiensten bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Daarnaast was ze ook minstens zo actief in het kerkelijk werk en ontving daarvoor een hoge pauselijke onderscheiding.

Jeanne was een top-vrijwilliger, meer dan 20 jaar zette ze zich enorm in voor onze club. In grote dankbaarheid zullen wij dat blijven gedenken.

De laatste jaren was een bezoek op onze accommodatie geen optie meer, ze werd liefdevol verzorgd. Intussen was ze wel de langstlevende ‘Spartaan’. Wij wensen de familie alle sterkte met het verwerken van het verlies. Moge Jeanne rusten in vrede.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op dinsdag 12 december met een H. Mis om 11.00 uur in de R.K. kerk De EmmaĂŒsgangers aan de Reyerdijk/ hoek Bandeloodijk. Na afloop is er in de zaal van de kerk gelegenheid de familie te condoleren in een informeel samenzijn.