FamilieberichtenNieuwsNieuws 2023/2024Overlijdensberichten

Op 28 juli jl. is overleden Margaretha Geertruida Doe – Den Broeder

GrĂ© Doe was in de jaren tachtig en negentig zo’n vrijwilliger waar je als vereniging niet zonder kunt. Vele, vele jaren vormde ze met Wil Schilders en Nel Michielsen een vast team op zondag achter de bar tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal en ook op andere dagen draaide ze bardiensten. Verder heeft ze samen met Nel ook meer dan tien jaar de tenues gewassen en hielp ze ook bij andere activiteiten. En ze was natuurlijk een trouw supporter van haar voetballende zoons John en Ed.

Gré Doe is 80 jaar geworden. Wij denken met grote dankbaarheid terug aan wat zij als betrokken ouder en vrijwilliger voor de vereniging heeft betekend. Wij wensen John, Ed en de verdere familie veel sterkte met het verwerken van het verlies.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op vrijdag 11 augustus om 13.00 uur in de “O.L.V. van de Rozenkrans en Albertus de Grote kerk” (de Blijdorpkerk), Nicolaas Ruyschstraat 1 te Rotterdam-Blijdorp. Aansluitend is er gelegenheid om te condoleren, waarna de crematie in besloten kring plaatsvindt.