FamilieberichtenNieuwsNieuws 2018/2019Overlijdensberichten

Hij was net terug van een vakantie en is plotseling uit het leven weggenomen: Erik van Gent. 57 jaar werd hij slechts. Groot muziekliefhebber zoals uit de rouwkaart blijkt, maar daarnaast tevens vele, vele jaren actief als vrijwilliger in onze voetbalwereld. De afgelopen 10 jaar was hij bestuurslid en als wedstrijdsecretaris het gezicht van vv Zuidland en deed hij bij die vereniging veel goed werk. Maar ook vele Spartanen kennen Erik: van zijn nog langere actieve periode in onze vereniging daarvoor. Samen met Jos en Hans Swaan, Wim Renes, Jacques van Oort en Adri Kruithof vormde hij tussen 1995 en 2006 het robuuste team-wedstrijdsecretariaat jeugd. En bardiensten draaien deed hij er ook nog bij. Na zijn verhuizing naar Zuidland zette hij aldaar zijn vrijwilligerswerk voort.

Spartaan’20 is Erik veel dank verschuldigd. Wij wensen zijn familie veel sterkte met het dragen van dit enorme verlies. Moge hij rusten in vrede.

 – – – – – – – – – –

Omdat de kaart mogelijk niet op alle gebruikte apparatuur voldoende leesbaar is volgt hieronder een samenvatting van het afscheid:

De crematieplechtigheid zal gehouden worden op woensdag 3 juli 2019 om 13.30 uur in het crematorium “De Ommering”, Oprelseweg 3 te Spijkenisse.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in het crematorium.