Wij ontvingen de trieste berichten van een tweetal overlijdens:

 

Op 23 januari overleed Martin Essers, oud-speler die zijn hele voetbaljeugd in onze vereniging doorbracht en ook af en toe nog een kijkje kwam nemen bij wedstrijden van ons hoogste team. Martin werd slechts 50 jaar. Wij wensen zijn ouders, verdere familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

De herdenkingsplechtigheid zal worden gehouden op woensdag 31 januari om 15.00 ur in Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren en ontmoeten in de aula.

 

Op 24 januari overleed op 78-jarige leeftijd Klaas van den Heuvel, donateur van onze vereniging en vader van onze oud-eerste elftalspeler Raymond. Klaas en zijn enkele jaren geleden overleden echtgenote Nera waren vele jaren trouwe volgers van de wedstrijden van ons eerste elftal. En zijn bedrijf KAR Trading stelde gedurende vele seizoenen wedstrijdballen beschikbaar. Wij bedanken Klaas voor zijn betrokkenheid bij de vereniging. We wensen de nabestaanden alle sterkte.

De crematieplechtigheid vindt plaats op donderdag 1 februariom 10.30 uur in aula van uitvaartcentrum Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn.