20160416F716 april vv Hekelingen F5 – Spartaan’20 F7 0-7

Het was weer een vroegertje, afspraak stond als volgt: “07.45 verzamelen bij Spartaan”
Afspraak werd nagekomen door de meeste ouders. Enkelen gingen gelijk door naar Hekelingen ivm spelers die maar niet wakker wilden worden, maar nog lekker in Dromenland FIFA 16 zaten te spelen op de spelcomputer.

Maar, duty calls! Op programma: vv Hekelingen F5 – Spartaan’20 F7, aanvang 08.30!
Kleine oogjes rolden kleedkamer 15 in, met als gevolg, “Zie ik dit goed trainer, waarom hebben we allemaal aparte stoeltjes? Ik voel me gelijk net als Ronaldo/Messi!”
Met nog 5 min op de klok, werd er een korte en effectieve wedstrijdbespreking gedaan, met nadruk op kantelen en samenspel.

Hup, snel de kleedkamer uit en verzamelen op Veld 4B. Scheidrechter stond al klaar om te beginnen, maar zoals elk groot sportman/vrouw kan beamen, “eerst een goeie warming-up, en dan knalluh”

Gelukkig begreep de scheids dat maar al te goed. Na een warming up, netjes in de rij staan, voor het handje schudden en het wensen van een fijne wedstrijd.
“Kom jongens van Hekelingen”, zegt de scheids, “we gaan even het ritueel van Spartaan volgen”, waarna een trainer van Spartaan de scheids er netjes op attendeerde, dat het een voetbal ritueel is, en niet een Spartaan ritueel. Weer had de scheids wat geleerd om 08.30 op poldergrond!

Na winst van de 1e wedstrijd thuis, waren de heren er op gebrand om weer te winnen.
Spartaan ging de rust in met een voorsprong, alleen merkten de trainers dat het spel niet zo van een niveau was, waardoor er een opdracht in het leven werd geroepen.
IEDEREEN MOET 1 x de bal aangeraakt hebben, dan mag er pas gescoord worden. Al met al kan je zeggen dat de opdracht werd nageleefd in de 2e helft!

Voldaan kwamen de heren van het veld af na een prachtige slinger, met 7 doelpunten in de zak, en 0 tegen.20160416zegeslingerF7

Pijlen worden nu gericht op zaterdag 23 april, een uitwedstrijd tegen de fysiek sterke Betrokken Spartaan. Ook weer een vroegertje!
WIE ZIJN WIJ!!, SPAAAAAAAAAAAAAARTAAN!!

Scoreverloop: Marcus, Marcus, Jim, Troy, Marcus, Krishna, Jay

Eindstand: 0-7