Gokan Akgoz en Adil el Aiboudi weg aan einde seizoen

Hoofdtrainer Gokan Akgoz en assistent Adil el Aiboudi stoppen aan het einde van het seizoen bij onze vereniging.

Hoewel er volle tevredenheid is over het functioneren van beide trainers, zit er simpelweg geen verlenging meer in voor nog een jaar. Gokan Akgoz beschikt namelijk niet over de vereiste papieren om de club op eersteklasse-niveau te mogen blijven trainen. Spartaan’20 en hij hadden al een jaar dispensatie van de KNVB hiervoor gekregen, een verlenging van die toestemming blijkt er niet in te zitten. Ook zijn prima assistent Adil el Aiboudi heeft besloten er na het seizoen een punt achter te zetten.

Het succesvolle trainersduo, dat ons hoogste team vorig seizoen voor het eerst na 30 jaar weer naar de eerste klasse bracht, gaat er uiteraard voor om dit seizoen mooi af te sluiten. Na een moeizame competitiestart heeft de selectie in een goede reeks voor de winterstop de weg naar boven ingezet en is het doel gesteld om mogelijk nog een nacompetitie-ticket te veroveren.

GeĂŻnteresseerde opvolgers kunnen hun kandidatuur stellen door hun motivatiebrief en CV te sturen naar seniorenzaken@spartaan20.nl