Wederom vroeg uit de veren want de uitwedstrijd moest om half negen aanvangen bij GLZ Delfshaven gelegen naast het Sparta stadion. We hadden er zeker zin in want we konden bij een gelijkspel de bekerpoule winnen. In een druilerig maar gestadig regentje werd aan de wedstrijd begonnen en we namen onmiddellijk het initiatief. Als snel bleek dat we veel te sterk waren voor onze sportieve tegenstander en onder leiding van een prima scheidsrechter opende we al snel de score, 0-1 door Chinedu en even later Mohamed die slim als altijd bij de linkerpaal staat om binnen te schieten bij een geboden kans, 0-2. We wisten toen al dat we zouden gaan winnen want we waren ondanks dat we soms niet goed de bal naar elkaar speelden veruit het betere team en bij rust stond het dan ook al 0-8 Dit door doelpunten van 2x Amine Saddick, 2x wederom Mohamed, Dean en Amine Ghelali. In de rust werd doorgesproken dat we het veld breed moesten houden en sneller elkaar moesten in spelen. Tevens een geboden schietkans moesten proberen te benutten. Na rust bleef het eenrichtingverkeer naar het doel van onze tegenstander die amper op onze helft meer kwamen. Dat kwam mede doordat Malik als centrum verdediger weer een uitstekende en foutloze partij speelde en alle pogingen van de GLZ boys onschadelijk maakte en erna weer onze jongens goed inspeelde. Na rust werd de score opgevoerd door Wasim, Amine Saddick , Amine Ghelali en 2 eigen doelpunten en bij 0-13 kwam het ongelijke einde. Keeper Amine Y. had weinig te doen behoudens wat terugspeelballen. Toch zijn we blij met hem omdat hij onze vaste keeper wilde worden en het mooie gele keeperstenue staat hem prachtig. Een plaatje zeiden we met elkaar als leiding die in een modeblad zeker niet zou misstaan op de voorpagina. Amine in ieder geval bedankt al moet je voortaan niet je voetbalschoenen vergeten.
De volgende week start de competitie tegen Oude Maas JO11-6. Wederom uit en wederom om half negen. Dat betekent vroeg naar bed boys. We zijn benieuwd hoe we het daarin gaan doen maar we hebben er alle vertrouwen in.
Vermeldenswaard was het dat vlak na het einde van onze wedstrijd er een enorme regenbui zeg gerust plensbui neerdaalde uit de hemel die het veld waar we hadden gespeeld veranderde in een kabbelend stromend riviertje, dus net op tijd binnen. Snel de natte en tijdens de wedstrijd doorweekte kleding uit. De warme douche deed erna wonderen.