NieuwsNieuws 2023/2024

Zaterdag 26 augustus 2023 waren er een paar spannende bekerwedstrijden te zien aan de Oldegaarde.

Spartaan’20 JO15-1 trapte zelfs af als favoriet tegen FC Dordrecht. Favoriet, omdat we nu eenmaal een paar divisies hoger zijn ingedeeld. Dordrecht trok zich daar natuurlijk, zeer terecht, niets van aan en nam een snelle voorsprong. De hele wedstrijd knokten de Schapenkoppen met verve voor een goed resultaat. Pas op het allerlaatste moment kwam de winnende 2-1 voor de thuisclub in de boeken.

Daarvoor had JO13-1 in een leuke wedstrijd Sparta Rotterdam op 1-1 gehouden. Een bloedstollende strafschoppenserie bracht Spartaan’20 een ronde verder. Al onze pingels (de Ă©Ă©n nog mooier dan de ander) werden benut, terwijl Sparta Ă©Ă©n maal moest buigen voor de Spartaandoelman.
De toekomstige Kasteelheren kunnen komende zaterdag al proberen om revanche te nemen, want dan staat dezelfde wedstrijd (nu voor de competitie) op het programma. Een aanrader om te komen kijken!
Vermeldenswaard is nog dat oud eerste-elftal-speler Hans Langenberg met familie op de tribune zat, omdat er twee kleinzoons bij Sparta waren opgesteld. Komen jullie zaterdag weer? Van harte welkom.

= = = = =
Gaven de thuiswedstrijden nog reden tot vreugdetaferelen, hoe anders was het bij de uitwedstrijden. JO17-1 werd met 3-0 uitgeschakeld door De Graafschap en Onder21 met 6-0 door Volendam. Beide Spartaanteams hadden een hoger ingedeelde opponent, dus zien we dit als een nuttige les die wij ons ter harte nemen.

Nagekomen uitslag van een oefenwedstrijd
Onder23 – Slikkerveer O23   8-3

NB: Onder 23 speelt komende woensdag, 30 augustus, als opening van het nieuwe seizoen een bekerwedstrijd tegen buurman BZC/Zuiderpark.

Woensdag; 30 augustus; 20.00 uur; Sportpark Sparaan’20
O23 – BZC/Zuiderpark O23 (KNVB beker; 1e ronde)