Zo net voor de aftrap van het nieuwe seizoen hield het jeugdbestuur afgelopen vrijdag een informatie- en discussieavond met de begeleiders van alle teams. Helaas kon vanwege (terugkeer van) vakanties en een kleine miscommunicatie een aantal begeleiders niet aanwezig zijn, maar al met al was het qua opzet en het delen van zeer belangrijke informatie een geslaagde bijeenkomst.

Onder leiding van een spreker van jongeren-welzijnsorganisatie en onze hoofdtrainer en jongerenwerker Gokan Akgoz werd een mooie discussie gevoerd over hoe om te gaan met jongeren in combinatie met hun diverse gedrag, vragen en problematieken. Veel zaken die jongeren bezig houden komen immers ook op en rond het voetbalveld voorbij. Hoe ga je om met jeugd en het hanteren van regels etc? Iedereen was na afloop zeer tevreden over de gedachtewisseling en het algemene gevoel was “zouden we vaker moeten doen”. Dat vervolg komt er over enige tijd dan ook zeker!

Verder is een instructie uitgereikt voor alle begeleiders om met elkaar te gaan zorgen dat meer wedstrijdverslagen van teams op onze website komen te staan. Was u er niet, vraag dan zaterdag bij het wedstrijdsecretariaat een exemplaar! Help onze site nog levendiger te maken! Voor de spelers en ouders is het ook leuk om iets terug te lezen van de prestaties. En u hoeft het niet allemaal zelf te schrijven als leiders/coach, hulp van enthousiaste ouders is welkom!

We wensen alle teams veel succes bij de beker- en competitiestart!

Het jeugdbestuur.