Zaterdag-1 kreeg nog een extra kans om de derdeklasse-status te behouden, maar slaagde niet in de opdracht om het toernooi met liefst acht clubs te winnen.

Toch kwam het team met veel invallers van A- en B-junioren nog ver. In korte wedstrijden van 2x 12,5 minuten moest het gebeuren en was zelf snel eenmaal scoren en vervolgens de nul houden de opdracht. In de eerste wedstrijd lukte dat uitstekend en werd met 1-0 van Hekelingen gewonnen. In de tweede partij tegen Rohda’76 werd een beetje gelukkige 1-1 bereikt dankzij een fraaie eigen goal van de tegenstander.

In de laatste poulewedstrijd tegen Oegstgeest zou een gelijkspel hebben volstaan om de finale te bereiken tegen de andere poule-winnaar. Maar het zat er geen moment echt meer in, de tegenstander was beter en won verdiend met 2-0.

Jammer dat het niet lukte, de inzet was er wel degelijk maar dat was onvoldoende om het te redden. Voor Za-1 is het nu ook eindelijk einde seizoen, opladen voor het nieuwe jaar en volgend seizoen proberen om weer terug te keren.