NieuwsNieuws 2018/2019

Wat een mooie zaterdagochtend op ons complex!

In alle vroegte waren de mensen van de Zwaluwen Jeugd Actie aanwezig om de dag te kunnen openen die in het teken stond van geld inzamelen voor kinderen/sporters met een beperking. Alle deelnamegelden van de clubs aan de KNVB-bekercompetitie komen ten goede aan deze actie en verder werden er vele loterij-enveloppen verkocht.

Om klokslag 8.15 uur stonden de teams van de eerste wedstrijden klaar om op het hoofdveld de toespraak van de organisator te horen waarin de kinderen werd verteld hoe belangrijk het is dat Ă­edereen kan sporten.

Voor onze vrijwilligers had men ook nog een heerlijke taart meegebracht, die werd aangesneden door voorzitter Leandro Lopes.

En daarna ging de bal uiteraard op vier velden rollen. De actie-ochtend kende vervolgens een passend feestelijk slot voor onze club: JO13-1 trad aan tegen Feyenoord. In een zinderende wedstrijd was de climax de slotfase, waarin onze mannen een 1-0 zege uit het vuur wisten te slepen. De vreugde na de treffer en na afloop was natuurlijk groot!