Beste Spartanen,
De voetbalactiviteiten staan nu echt stil. De vakantietijd breekt aan, een kwestie van genieten van het mooie weer, uitrusten en opladen voor een nieuw seizoen waaraan iedereen zowel binnen als buiten het veld dan weer fris kan beginnen.
De eerste trainingen starten begin augustus, houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven. Op 26 en 27 augustus onze eigen traditionele seizoensopening met het Maasstad-toernooi voor JO19 en JO17. Ook hierover later meer informatie.
Wat wel door gaat: op en rond de velden moet er natuurlijk de komende maand heel wat werk worden verricht om alles er weer optimaal te laten uitzien bij de start. Wie af en toe wat uurtjes wil helpen: dat mag! Opper-terreinman Ben Cox zal u met open armen ontvangen, hij heeft voldoende klussen te doen waar hij extra helpende handen bij kan gebruiken.
De Spartaanse top-activiteit die nog wel op de kalender staat in de eerste schoolvakantieweek: het 63e Kamp Ahoy! Zaterdag 8 juli gaan 78 kinderen en 31 begeleiders het jaarlijkse ‘feessie’ van een week vieren in de Oosterhoutse bossen. We wensen de kampgangers mooi weer en heel veel plezier!
Iedereen een fijne vakantie!