F9 had in de bekerwedstrijd geen enkele moeite met BVCB E9 en won vrij gemakkelijk met 0-8 en zijn dus op weg om zowel kampioen te worden als de beker te gaan veroveren. Succes jongens.

Voor de competitie speelde F9 vervolgens tegen het wel erge zwakke BVCB E4 en was het Fabio die al na 2 minuten de score opende, 1-0. Goed combinerend met elkaar was het reeds met de rust 10-0, door doelpunten van nogmaals 2x Fabio, Patrick, Thiese en Amin.

Na rust werd de verdediging aanval en de aanval ging verdedigend spelen. Het was de sterk spelende Maliek die 3x scoorde. Een ongelukkig, maar mooi eigen doelpunt bepaalde de eindstand op 14-0. Door een nederlaag van koploper  Nieuwerkerk kwamen we op de 1e plaats terecht. En die willen we zeker niet meer afstaan.

Ja, er is F9 niet de maat te nemen door onze tegenstanders. Het op de 2e plaats staande Nieuwerkerk werd in eigen huis op een 1-11 nederlaag getrakteerd. Hiermede passeerden jullie de 100 gescoorde doelpunten in deze competitie. Het kampioenschap kan jullie niet meer ontgaan dus binnenkort komen de kampioensbloemen jullie kant op. Alvast onze felicitaties.

Intussen is de loting voor de beker ook bekend: Spartaan’20 F9 – Spartaan’20 F10