10 Oktober 2015: OVV F1 – SPARTAAN’20 F3   2-1

De laatste wedstrijd voor de F3 in de groepsfase van de beker. Spartaan’20 stond bovenaan met 5 punten voor op OVV. Met nog 2 wedstrijden te spelen voor OVV, moest OVV winnen om nog kans te blijven houden op de eerste plaats, mits ze volgende week van Smitshoek F2 winnen. De spanning zat er dus dik in.
OVV had alles uit de kast gehaald om te kunnen winnen. Hun keeper kwam van de E7, omdat de keeper van de F1 zijn arm had gebroken.

OVV begon aanvallend aan de wedstrijd. Spartaan’20 had in het begin wat moeite om zich staande te houden met als gevolg een klein foutje in de verdediging dat direct tot een tegendoelpunt leidde (1-0). Na de eerste 10 minuten werd het wat rustiger. Heel sporadisch waren er aanvallen voornamelijk van OVV.

In de tweede helft herpakte Spartaan’20 zichzelf goed en kon eindelijk weer eens een beetje aanvallen. Het spel begon zich te verplaatsen naar het middenveld. De duels werden uitgevochten op het middenveld. Spartaan’20 begon steeds beter te voetballen met als beloning de gelijkmaker (1-1).
Na de 1-1 was de verhouding tussen beide teams gelijk. OVV had nog 1 of 2 aanvallen in de laatste minuten van de wedstrijd, maar kon niet de wedstrijd naar zich toe trekken.

De wedstrijd bleef maar voort duren. Spartaan’20 kreeg nog 1 grote kans om de wedstrijd te beslissen, maar het schot zeilde net boven de kruising. Na de uittrap van de keeper kon het ergste scenario niet uitblijven. OVV valt nog een keer aan voor de laatste keer, Spartaan’20 verdedigt met man en macht, toch komt een afgeketste bal bij een speler van OVV aan waardoor hij de 2-1 kon scoren. Direct daarna fluit de scheidsrechter de wedstrijd af.