21 November 2015: OVV F1 – SPARTAAN 20 F3 Uitslag: 1-4

Het was de verwachting dat het voor beide teams een zware wedstrijd zou gaan worden. Beide teams begonnen dan ook strijdlustig. Omdat aan beide kanten goed werd verdedigd was het moeilijk voor de aanvallers om voorin te imponeren. Door het uitstekende spel op het middenveld en de goede opbouw begon spartaan’20 meer greep te krijgen op de wedstrijd.
Door een paar mooie individuelle acties en 2 geweldige schoten werd het 0-2 aan het begin van de eerste helft. De mannen van OVV gaven het niet op en bleven vechten voor de aansluitende treffer. Dat werd dan ook beloond met de 1-2 tegen het einde van de eerste helft. De wedstrijd werd weer spannend en het leek er even op dat OVV terug in de wedstrijd was en dat de gelijkmaker misschien wel zou kunnen vallen, maar de Spartanen hadden de wedstrijd goed onder controle. Het was dan ook geen verassing dat het 1-3 werd bij rust.

De tweede helft verliep veel rustiger dan de eerste helft. Het tempo werd lager en de duels werden minder fel. Spartaan’20 creĂ«erde nog een redelijk aantal kansen, maar het ontbrak aan afronding.
Bij OVV was de scherpte ook weg. Ze konden niet meer druk zetten om zo kansen te creĂ«ren en zicht te blijven houden op een goede afloop. Doordat ze moesten aanvallen lieten ze wat ruimtes vallen achterin, daardoor kon een ontsnapte aanvaller van Spartaan’20 de 1-4 maken voor F3.

Beide teams hebben volop strijd geleverd en elkaar goed tegenstand geboden.