05 December 2015:
SPARTAAN 20 F3 – SC FEYENOORD F3  2-5

Het begon veel belovend voor de F3 in de begin fase van de eerste helft. De passes waren goed en alle Spartaanse spelers waren alert en fel in de duels. De 1-0 viel dan ook vrij snel. Daarna was Feyenoord op zoek naar de gelijkmaker en begon veel druk uit te oefenen. In het begin konden de Spartaanse verdedigers redelijk tegenstand bieden, maar naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Feyenoord veel ruimte en begon overwicht te krijgen.

Vanaf redelijk verre afstand schiet een Feyenoord speler knap de 1-1 binnen. Kort daarna viel de 1-2. Pech boven pech kreeg Spartaan’20 ook nog 2 eigen doelpunten in de slotfase van de eerste helft.

In de tweede helft waren beide partijen een beetje uit focus, zodat geen van beide gebruik maakte van de mogelijkheden en de ruimte die ze kregen. Desondanks werd nog gescoord aan beide kanten, waardoor de einduitslag 2-5 werd.

De einduitslag geeft een redelijke beeld van het spelverloop van de wedstrijd en de aanvalsmogelijkheden en kansen van beide teams.