17-10-2015: Verslag Pernis F2 – Spartaan20 F10
Met nog 2 bekerwedstrijden te gaan ging ons laagste F team proberen de uitwedstrijd te winnen van Pernis E2. Al vanaf de start namen de Spartanen het heft in handen door zware druk uit te oefenen op de verdediging van de uiterst sportieve tegenstander. Dit leidde tot veel kansen. Vooral Isaak , Jaeden en Livendro speelden een prima wedstrijd en het was Isaak die de score opende. Toen ging het snel en met de rust was het reeds 0-6.

Na rust gingen onze Spartaantjes op dezelfde voet verder en het waren Wasin 2x, Sam, Geneo en nogmaals Isaak die de bal achter de keeper schoten. Bij een van de weinige aanvallen van Pernis wisten ze toch eenmaal de goed keepende Abel te verslaan zodat de eindstand van 1-11 tot stand kwam.

Vermeldenswaard was het goed verdedigen van Jerry en de geweldig fluitende scheidsrechter die hoewel het een eenzijdige wedstrijd was meer dan uitstekend leidde met vol plezier naar alle spelertjes toe. Nog een wedstrijd moet worden gespeeld voordat men zich bekerkampioen kan noemen. Succes boys, jullie gaan er voor heb ik gehoord.