24-10-2015:  F10 Winnaar bekerpoule
In een heel aantrekkelijke wedstrijd werd thuis tegen concurrent Egelantier Boys E2 die slechts 3 punten achter stond, een meer dan verdiende 3-2 winst geboekt. Echter de uitvallen van onze tegenstander waren en bleven steeds gevaarlijk door een hele goeie speler van onze tegenstander en de Spartanen hadden dan ook veel moeite met hem.

Toch lag het initiatief duidelijk bij ons als koploper vooral via Alex en Jaeden, terwijl keeper Abel een paar prima reddingen verrichtte. Na 10 min. was het Sam die wist te scoren op aangeven van Alex. Hij scoorde ook de 2-0 en zo hadden we een mooie voorsprong. Echter net voor rust en net erna wist onze sportieve tegenstander gelijk te maken doordat we niet goed uitverdedigden, 2-2.

Een vlot opgebouwde combinatie bracht de onzen weer op voorsprong. 3-2. Dit via Livrendo. En daar bleef het bij. Zodoende werden we de kampioen van de voorronde door alle wedstrijden te winnen. Proficiat boys, op naar de volgende ronde(n).

Toch zullen we iets beter moeten leren samenspelen met elkaar dan zal je zien dat het straks in de competitie nog beter gaat.