NieuwsNieuws 2018/2019

Zaterdag 15 september

Deze zaterdag gaan er beslissingen vallen in de diverse bekertoernooien. Daarnaast zijn enkele teams al volop in competitie. Het wordt, vanaf 08.30, weer een mooie en spannende dag aan de Oldegaarde. Met een echte Eredivisie Derby op Rotterdam-Zuid!

Blikvanger(s) van de dag
JO13-1 In een paar weken voor de Eredivisie de hele “traditionele top 3” van Nederland te bestrijden krijgen, dan moet je zelf ook van goeden huize komen. Voetballend gaven jullie in ieder geval goed partij de voorgaande weken. Tegen PSV ging het hoge tempo weliswaar al in het begin van de 2e helft parten spelen, maar tegen Ajax pas in het laatste kwartier. En komende zaterdag tegen Feyenoord? Kunnen jullie dan al de hele wedstrijd dat tempo aan? Wij zijn benieuwd.

JO19-1 Krijgt in de laatste wedstrijd van de bekerpoule Spijkenisse op bezoek. Winnen is minstens nodig, om als eerste in de poule te eindigen, maar dan is nog de vraag “Wat doet sc Feyenoord bij Capelle?”. Zorg dat je die spanning de baas blijft, mannen.

Het volledige programma staat elders op de website
11.15 JO13-1 – Feyenoord JO13-1 (Eredivisie Hoog)
13.00 JO19-1 – Spijkenisse JO19-1 (beker)

Seniorenprogramma
15.30 ZA1 – Rhoon 1

ZA1 ontmoet thuis het een klasse hoger spelende Rhoon. De winnaar gaat zeker door naar de volgende ronde. En de verliezer? Eigenlijk weten we niet eens zeker, of alleen de poulewinnaar doorgaat, of ook de nummer 2. Als ZA1 en Rhoon elkaar in evenwicht houden is er zelfs voor VDL nog een kansje. Gelukkig praten we graag over voetbal, want er is nog genoeg te bespreken, zoals u kunt zien.

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.