NieuwsNieuws 2018/2019

De Club-van-100 en het bestuur hebben vorig jaar budget beschikbaar gesteld voor het vernieuwen van de entree binnen en buiten en voor meer zichtbaarheid van onze naam. Een professioneel ontwerper heeft eraan getekend, een aantal Spartanen is enkele malen over de ideeën geraadpleegd en daarna heeft het bestuur opdracht gegeven het te maken.

De firma Lens B.V., fabrikant van bijzondere producten in metaal, plaatste enkele weken geleden al het fraaie naambord bij de hoofdentree van ons complex. Intussen zijn ook de letters aangeleverd om er de aankondigingen van wedstrijden op te zetten, Jan Ooms heeft beloofd dit te gaan beheren en wekelijks bij te werken. Op voorhand dank, Jan!

Vandaag zijn ook de naamborden geplaatst aan de uiterste linker- en rechterzijde van ons sportcomplex. En als extra kunst in metaal: voetbalfiguren op de ballenvangers aan de Oldegaarde-zijde.

En ‘last but not least’: in de entreehal van ons clubgebouw is een prachtige bordkast opgehangen. Hierin vindt u voortaan mededelingen en we zullen er een aantal bijzondere Spartaan-attributen, foto’s, bekers e.d. in plaatsen. Ook wordt nog gewerkt aan een fotogalerij ‘Van Spartaan tot prof’. De LED-verlichting in de kast zorgt tegelijk voor een voortaan goed verlichte entree.

We hopen dat u het mooi vindt, reacties zijn welkom!