Beste Spartanen,
Het seizoen 2016/2017 zit erop. Een lang seizoen ook vanwege de diverse nacompetities. Vandaag 10 juni hadden we de laatste wedstrijden: JO17-1 verloor de p/d-wedstrijd van VVV Venlo en degradeert hiermee naar de 2e divisie. Voor het nieuwe team ligt er weer een mooie uitdaging! En een positief slot aan het seizoen gaf J017-2, dat een prachtige p/d-reeks van zeven wedstrijden afsloot met winst in de finale en zodoende bleef behouden voor de 4e divisie. Vanavond was de slotfeestavond en dan gaat de kantine even dicht. Op donderdagavond wordt er de komende weken nog wel wat getraind, maar verder is het even bijkomen voor al onze vrijwilligers en is de kantine ’s avonds gesloten.
Wat komt er natuurlijk nog: het 63e Kamp Ahoy! Zaterdag 8 juli gaan 78 kinderen en 31 begeleiders het jaarlijkse ‘feessie’ van een week vieren in de Oosterhoutse bossen. We wensen de kampgangers nu vast heel veel plezier!
Verder wordt er door diverse mensen natuurlijk wel al volop gewerkt aan de start van het seizoen 2017/2018, maar daarover later meer berichten. Kijk zo af en toe op de website, dan blijf je op de hoogte!
Voor nu: iedereen een fijne vakantie!