5-12-2015:
In een boeiende en spannende wedstrijd moesten de boys van E9 tegen de fysieke sterkere en grotere knapen van Rhoon E9 het onderspit delven. De wedstrijd golfde op en neer. Het was jammer dat we met Steve, Valencio, Omar en Dre de aanvallen van achteruit redelijk opbouwden, maar dat de aanvallers Vyrison en vooral Abdul zich constant vastliepen en vergaten via combinatiespel de opgezette aanvallen doeltreffend af te ronden. Ze hadden dus te weinig oog voor hun medespelers, wat zeker beter kan en ook moet.

We hopen dan ook via positiespel tijdens de training hen er van te overtuigen dat voetbal een teamsport is, waarin medespelers moeten worden betrokken om zodoende met elkaar het zo mooie voetbalspel te spelen maar ook om tot resultaten te komen. Via een uitval van Rhoon kwamen zij op een 0-1 voorsprong en zelfs – vlak voor rust – op 0-2.

Na rust, met wind mee, zagen we een manmoedig Spartaan ten aanval trekken en zowaar lukte het via een lucky schot van Abdel en een mooi strak schot van Vyrison op 2-2 te komen. De Spartanen bleven aandringen en verkregen een 10 tal hoekschoppen. Jammer genoeg konden ze er niet van profiteren om op de voorsprong te komen die op dat moment zeker verdiend was geweest.

Maar via een toegekende vrije trap wist Rhoon vlak voor tijd nog een 3e maal te scoren, 2-3. Hoe we het ook nog probeerden, we kregen de bal er bij onze sportieve tegenstander niet meer in en zodoende eindigde het met een nipte nederlaag en lagen we uit de bekercompetitie.

Jammer, maar nu kunnen jullie je helemaal richten op de komende wedstrijden in de competitie. We gaan jullie dan ook volgen hierin.