26-09-2015: Verslag  Spartaan20  E9 – NSVV  E6  10-0
In de bekerontmoeting met het laag geklasseerde  Numansdorpse NSVV waren het de Spartanen die vanaf het beginsignaal het initiatief namen en met individuele klasse  maar ook met goed combinatievoetbal de tegenstander op eigen helft vastnagelde.
Abdul, Dre en Gori voorin waren een nachtmerrie voor hun verdediging. Heel veel kansen ontstonden maar de goed keepende doelman van onze gasten hield lang stand met prima reddingen. Echter de goals moesten vallen en na 10 minuten vond men voor het eerst het net via de uitblinkende Abdul, 1-0.
Toen ging het snel en met de rust was het reeds 6-0. De  achterhoede onder leiding van  Steven, Fahad en Abderramahne smoorde elke tegenaanval van de sportieve tegenstander in de kiem zodat keeper Badr weinig of niets te doen kreeg. Met liefst 10-0 werd gewonnen in een zeer eenzijdige wedstrijd.
Dit evenals de vorige wedstrijden want van Heinenoord E2 werd met 19-0 gewonnen en van Zinkwegse  Boys E2 met 12-2. Alleen  GOZ E2 kon lang stand houden en met 3-5 werd ook deze partij in winst omgezet. Misschien dat men na de bekercompetitie een klasse hoger moet worden ingedeeld.