16 maart: de Zwervers E4 – Spartaan20 E8 0-1.
In deze moeilijke uitwedstrijd tegen de Zwervers wisten we met veel moeite een 0-1 winst te boeken. Verdedigend met Luchel in de hoofdrol hielden we de nul moeiteloos vast. Echter aanvallend hadden we veel moeite de geboden kansen in een score om te zetten. Zo leek de wedstrijd op een 0-0 af te stevenen. Gelukkig was het 5 min. voor tijd dat we bij een scrimmage voor hun doel via new-comer Abdel de bal over de lijn wisten te drukken en we alsnog een alleszins verdiende zege uit het vuur wisten te slepen.

23 maart: Overmaas E2 – Spartaan20 E8 1-11.
Een gehandicapt Overmaas dat met veel invallers moest spelen was geen partij voor de Spartanen. Binnen een paar minuten was het Luchel die de 0-1 scoorde en bij rust was met een 0-4 stand de winst reeds binnen. Na rust werd er onderling goed gespeeld en we liepen dan ook gestadig uit via Luchel, Mounir, Abdel en Amin naar een 1-11 eindstand.

We namen met deze winst de koppositie weer over van de grote concurrent Barendrecht.

2-4- 2016; Tegen een duidelijk waarneembaar versterkt de Zwervers E4 werd het een narrow-escape ofwel een zege op het nippertje. Na enkele minuten stonden we al met 0-1 achter, maar het was Abdul die met twee treffers ons op voorsprong zette. Echter hun hele sterke speler op links was het die de gelijkmaker hard binnenschoot 2-2.

Weer ontsnapte Abdul de verdediging van de tegenstander en bracht ons nog voor rust op een 3-2 voorsprong. Na rust in een nu gelijk opgaande wedstrijd was het wederom hun linksbuiten die eerst tweemaal hard op de lat schoot en erna voor 3-3 zorgde. Keeper Akhilez moest nog een enorme trap uit de bovenhoek ranselen en dus een fantastisch redding plegen.

Het werd een uiterst spannende slotfase waarin Luchel een gegeven vrije trap wegens een handsbal oerhard vlak voor tijd in de kruising joeg en ons een benauwde 4-3 zege bezorgde. We hebben er allemaal keihard voor moeten werken met name Wolfram, Mounir en newcomer Abdel verdedigden uitstekend mee.

De laatste loodjes wegen dus heel erg zwaar met over 2 weken concurrent Barendrecht.