Verslag E8 en  E9
De competitie is voor beide teams begonnen en ze zagen kans om beide in winst om te zetten.
E8 moest zijn 1e wedstrijd spelen tegen het Excelsior Rotterdam. Op sportpark Woudenstein begonnen we zeer voortvarend, want binnen de minuut zag Mounir zijn hoekschop in het doel verdwijnen, 0-1. We speelden vooral verdedigend erg sterk met Owen, Luchel en Jaeven in de hoofdrollen. Het was Wolfram die de 0-2 liet aantekenen en ons zo op een mooie voorsprong zette.

Het was genieten van het spel van Mounir. Abdul zette ons na een solo op 0-3 en het was Luchel die een mooie kopbal tot 0-4 promoveerde. Uit een hoekschop kon Excelsior nog tegen scoren en zo kwamen we tot een meer dan verdiende 1-4 overwinning.

E9 zag een heel sterk Charlois tegenover zich en moest dan ook alle zeilen bijzetten om zich hen van het lijf te houden. En dat deden ze dan ook. Vooral Steven weerde zich prima achterin, terwijl keeper Badr enkele meer dan goede reddingen verrichte.

Na een spannende 0-0 ruststand met kansen over en weer, kwamen we vlak na rust toch met 0-1 achter. Met nog meer inzet van iedereen stonden we binnen 10 minuten echter met 3-1 voor via 2x Abdul en 1x Yousri die van dichtbij kon intikken.

Nog eenmaal scoorde onze tegenstander met een zeer fraai schot, maar met een 3-2 winst kwam uiteindelijk, hoewel wat moeizaam, de gunstige eindstand op het bord. De 3 puntjes voor onze boys waren in de knip zogezegd.