7-11-2015: verslagen E8 en E9

E8. In de thuiswedstrijd tegen Overmaas E2 zagen we in de 1e helft een volkomen gelijke partij voetbal. Met 3 onhoudbare schoten namen de bezoekers ook driemaal een voorsprong, maar via 2x Vyrison en 1x Mounir was de ruststand 3-3.

Echter na de peptalk in de rust zagen we ons team een metamorfose ondergaan. Overmaas kwam er niet meer aan te pas en via vlotte combinaties liepen we al snel uit naar een 6-3 voorsprong via 2x Vyrison, en 1x Abdul. De punten waren binnen en we gingen door met scoren. Luchel onze beste speler vandaag scoorde via een fantastisch genomen vrije trap en op aangeven van de goed spelende Wolfram zorgde Mounir voor 7-3. Uiteindelijk bleef de score steken op liefst 11-3. Een formidabele 2e helft dus met vooral heel veel passie gespeeld.

E9. Onze jongens moesten aantreden tegen de Zwervers E4 die best een aardig team hadden. Bij rust was de stand 2-3 in ons voordeel. Best wel verdiend, want we waren het betere team. Na rust werd het snel 4-2 door Vyrison en zorgde even daarna Abdul voor 5-2. De strijd was in onze voordeel gestreden. Het werd uiteindelijk 4-7 in ons voordeel waarbij aangetekend een treffer van de goed spelende Omar. Keeper Badr vergat even dat je de bal met de handen mag oppakken, waardoor de Zwervers nog 2x kon tegen scoren. Beste spelers in deze wedstrijd waren zeker Valencio en Steven.

Ga zo door boys. Jullie zijn een team met veel inzet en strijdlust en daar houden we nu eenmaal van.