Spartaan’20 bereidt zich (op alle gebied) voor op het volgende seizoen. Dus ook op het technische vlak zit men niet stil. Maar bij welk elftal plaats je dan dat wedstrijdverslag? Voor Ă©Ă©n keertje op de voorpagina dan maar!

28-04-2017 Spartaan20 E combinatie – Smitshoek D3   1-3

In de eerste helft zag men duidelijk dat het voor diverse spelers wennen was om op een groot veld te spelen. Tegen de fysiek sterkere tegenstander had men het in die fase moeilijk om tot een goede combinatie te komen, omdat Smitshoek deze vaak kon onderbreken. Echter tot kansen kwamen beide partijen niet, hoewel onze verdediging met Viktor en Ismael in het centrum soms alle zeilen moest bijzetten om hun snelle spits van scoren af te houden. Een goed genomen vrije trap en een terecht gegeven strafschop betekende een 0-2 achterstand bij rust.

Na rust een herboren Spartaan dat het initiatief nam en de wedstrijd ging beheersen. Met op het middenveld Diego, Lukas, Daan en Ambrosio knokte men zich naar een overwicht. Het was Ambrosio die met een fantastisch mooi schot uit een vrije trap de achterstand verkleinde tot 1- 2. Er kwamen mooie kansen. Als Jamal driemaal achtereen de bal breed had gespeeld in plaats van zelf proberen te scoren uit een ietwat onmogelijke hoek, was er zeker de voorsprong geweest, want medespelers stonden vrij om de bal in het doel te deponeren.

Nu was het de tegenstander die even voor tijd wederom een strafschop kreeg toegewezen, die feilloos werd ingeschoten. Het betekende een 1-3 verlies. Maar belangrijk was niet de uitslag. Het belangrijkste doel was om te leren tot goed samenspel te komen voor straks bij de overgang naar de D competitie.