JO11-10Wedstrijdverslagen

2 mei 2018 E-Bekerwedstrijd HWD JO11-2 – Spartaan’20JO11-10   1-2

Op woensdagavond was er de wedstrijd voor de 1/8 finale tegen het ongeslagen HWD E2. Allereerst was er een wagen zoek met spelers dus we begonnen 20 min. later voor dit belangrijke voetbalpartijtje. Niet getreurd want we lieten vanaf de aftrap zien dat we kwamen proberen te winnen van deze lastige tegenstander.

Onze verder prima keepende Amin liet echter een balletje uit zijn handen vallen, een speler sloeg de bal met de hand uit het doel, wat een penalty betekende en een 1-0 achterstand.

Echter nog voor rust scoorde Dean uit een pass van Chinedu de 1-1.

Na rust waren we toch wel het betere team ondanks dat ook HWD nog enige kleine kansjes kreeg. Vlak voor het einde was het onze Wassim die met een laag schot de keeper verraste en de 1-2 scoorde. Na het einde een gejuich en de Πfinale. We gaan er voor.

= = = = =

5 mei 2018.Competitie RVVH J011-04 – Spartaan’20 JO11-10    2-13

Het zou de wedstrijd van het seizoen worden tegen koploper RVVH. We waren er op gebrand om te winnen. Met die gedachte gingen we dan ook het veld in. Al na enige minuten was het onze Wassim die de 0-1 scoorde. We bleven sterk aandringen en binnen 5 minuten was het ook 0-5, via Dean, Chinedu en Wassim 2x.

We bleven goed voetballen en de ene dieptebal, steekbal en breedtepass na de andere kwam van onze voet. Doordat zij via hun goed spelende aanvoerder ook tweemaal wisten te scoren was het met rust 2-7 omdat ook Wassim en Dean nog eenmaal wisten te scoren.

Na rust gaven zij het helemaal op en was het alleen maar aanvallen van onze kant en via Wassim, Dean en nog tweemaal Chinedu werd het 2-12.

En de laatste was van de voet van Amine Saddick. 2-13. Het kan nog jongens! We staan nu gelijk met RVVH aan kop. Alleen Slikkerveer is nog een ernstige concurrent.

Jongens we gaan er voor, maar voor vandaag krijgen allen 8+ voor het spel.