Er staat komend weekend voor onze hoogste teams een dubbele Oldegaarde-derby op het programma, tegen rvv Kocatepe. Ontmoetingen met tegenovergestelde uitgangssituaties:

Za-1 gaat als de nummer-2 van de ranglijst op bezoek bij het onderaan staande Kocatepe. De mannen van coach Schaerlaeckens zullen de volle winst moeten meenemen om in het spoor van koploper sv Charlois te kunnen blijven in de titelrace. Niet onderschatten natuurlijk, want Charlois had afgelopen zaterdag ook moeite met deze tegenstander. Aanvang op het terrein aan de Oldegaarde / hoek Zuiderparkweg is 14.00 uur.

Zo-1 heeft een zo mogelijk naar zwaardere opgave in de thuisbeurt om 14.30 uur. Kocatepe is als nummer-2 van de stand de favoriet, onze mannen moeten vol aan de bak om uit de onderste regionen te komen. Er zijn zeker kansen als we terugblikken naar de uitwedstrijd eerder deze competitie, toen we goed partij gaven en nogal ongelukkig met 4-3 verloren. Het team rekent op steun van vele Spartaanse supporters!

Wie van de jeugdwedstrijden wil genieten: zaterdag thuis weer een heel vol programma, met A1 thuis om 15.00 uur tegen MVV.