nieuwjaar1-700x467

Voor de 60e keer in onze geschiedenis vond op Nieuwjaarsdag onze traditionele Nieuwjaarsreceptie plaats. En hoe! De kantine liep helemaal vol, met een prachtige mengeling van alle geledingen in de club. Enkele van de alleroudsten zoals Ad en Jeanne Brouwer en Gerard van Bruggen mochten we verwelkomen, maar ook velen van het jeugdkader waaronder leiders-trainers van bijvoorbeeld D5, D7, E2, E6, F1 en anderen die dit voor de eerste keer meemaakten en het reuze naar hun zin hadden. De bijna complete technische staf van de zaterdag- en zondagselecties was er, spelers van de hoofdmachten, kortom een prachtig podium voor de eerste Nieuwjaarsspeech van onze voorzitter Leandro Lopes. Die kweet zich uitstekend van zijn taak met een betoog waarin hij alle voor het functioneren van de club belangrijke zaken aanstipte. Uiteraard wenste hij namens het bestuur iedereen een gezond en goed 2016.

IMG_6736

Daarna werden alle nieuwe jubilarissen in het zonnetje gezet. Gerard Vrijdag en John Cremer mochten het beeldje in ontvangst nemen voor hun 50-jarig lidmaatschap. Henk van Linn en Caroline Cremer-Temminck werden onderscheiden met de gouden resp zilveren S voor hun 25-jarige clubtrouw.

Last but not least werd Emile Hazelzet naar voren gehaald. Emile, meer dan twintig jaar de organisator van de bridgeclub, in vroeger jaren jeugdleider en scheidsrechter en nu al decennia dé man in de keuken op zaterdagochtenden, mocht de speld Lid van Verdienste in ontvangst nemen, een onderscheiding die hem zeer toekomt!

IMG_6755

 

Na het officiële gedeelte was het lang druk en gezellig, een mooi begin van 2016 !

Voor alle foto’s, kijk onder Fotoalbums.