knvb-beker-logo

Een aantal teams speelde al in de eerste bekerronde, vorige week en doordeweeks. Onze vlaggenschepen Za-1 en Zo-1 stelden beide in hun twee gespeelde wedstrijden teleur. Za-1 speelde eerst 2-2 bij WCR en ook het bezoek aan vierdeklasser RDM verliep niet zoals gehoopt: 3-3. Zo-1 moest zelfs twee nederlagen slikken: zowel Pelikaan (0-2) als DBGC (4-5) namen de punten mee. Voor beide teams betekent dit direct uitschakeling voor de volgende ronde, ondanks een nog te spelen derde wedstrijd. Deze is voor beide wederom op zaterdag: Za-1 ontvangt om 15.30u Rozenburg, terwijl Zo-1 wat mag laten zien tegen het sterke Rijsoord. Hopelijk gebruiken beide teams het als een laatste goede voorbereiding op de start van de competitie volgende week.

Ons hoogste jeugdteam, JO19-1, deed het heel wat beter en won zowel van Smitshoek als VOC. Plaatsing voor de volgende ronde is al vrijwel zeker, DRL is de derde tegenstander in de bekerpoule.

Voor alle andere teams is het dit weekend dus ook: eerste bekerronde. Zie hiervoor onder Programma. Speciale vermelding voor JO17-1 dat niet in een poule uitkomt maar waar direct knock-out geldt: helemaal naar FC Emmen, veel succes!

Uiteraard alle andere teams ook veel succes zaterdag en zondag.

Op de teampagina’s staan dit seizoen ook de resultaten in de beker op een apart blad vermeld.