E8 wint moeizaam
In de eerste wedstrijd na de wintersport  tegen het laaggeklasseerde Slikkerveer E4 waren we wel constant op de helft van de tegenstander te vinden. Maar voorin ging het vaak mis door matig spel van de aanvallers om de kansen af te ronden en omdat er een goede keeper bij de tegenstander in het doel stond. Net voor rust dan eindelijk de bevrijdende goal van Vyrison en met een magere 1-0 voorsprong ging de rust in.

Na rust  wederom een groot overwicht maar vooralsnog geen doelpunten. Tot 10 min. voor tijd toen Ashwin een klein foutje van hun over de doellijn kon brengen. Nog een eigen doelpunt van Slikkerveer en met 3-0 was het toch eigenlijk een matige afspiegeling van de krachtsverhouding.  Dat moet beter mannen, t.w. beter samenspel en het afronden op doel.

E9  levert een wereldprestatie
In de moeilijke uitwedstrijd bij en tegen Rhoon E6 wist men letterlijk de winst uit het vuur te slepen. Voor rust tegen de wel erg grote jongens van Rhoon had men het uiterst moeilijk, maar met veel kunst en vliegwerk wist men het op 0-0 te houden, mede doordat vooral Steven geweldig liep te verdedigen achterin.

Na rust lieten wij zien dat we ook konden voetballen met name vooral Abdel kreeg prima kansen. In het middenveld waren het Omar en  Dre’ die vaak goed ingrepen en zodoende werden we steeds sterker en sterker. Na weer een solo van Abdel was het Dre’ die de keurig gegeven bal van hem in het doel werkte, 0-1. Keeper Yousri had nog 2 geweldige reddingen maar het bleef 0-1 als eindstand. Daarom, grote klasse mannen.

F9  een gemakkelijke overwinning
Tegen het Capelse Zwervers E6 werd op eigen veld een gemakkelijke overwinning geboekt. De wel stug verdedigende tegenstander werd volkomen onder de voet gelopen door een goed combinerend Spartaan, vooral uitblinker Chinedu met zijn snelheid en overzicht. Ook Patrick snelde constant langs hun verdediging en legde de ballen keurig voor het doel op Ties die dan ook 3x afrondde als centrumspits. Met een 3-0 voorsprong ging men rusten.

Na rust hetzelfde spelbeeld n.l. een oppermachtig Spartaan en nu waren het ook de Amin en Fabio (de linkervleugel) die hun aandeel in de strijd opeisten en goed speelden. Maar een compliment aan het gehele team want in de verdediging waren het Mohammed en Amin Saddik die elke poging van de tegenstander in de kiem smoorden en dan weer goed opbouwden voor een nieuwe aanval.

Via Maliek, 2xChinedu, Amin en 3x Ties werd de eindstand op 7-0 bepaald. Keeper Anthonie had dan ook weinig te doen, maar liet in de penaltyserie na de wedstrijd zien dat hij best aardig kan keepen.

We naderen de koppositie omdat we wat wedstrijden moeten inhalen maar met 12 uit 4 doen we uitstekend mee in deze afdeling.