Spartaan’20 E8 wint in blessuretijd.
Ook de 6e wedstrijd werd in winst omgezet al was het erg nipt. Thuis tegen Rhoon E6 werd aanvoerder Luchel node gemist en we begonnen dan ook aan een rommelige 1e helft met veel balverlies doordat in de opbouw de passes niet aankwamen. Een fris en vrolijk spelende tegenstander profiteerde daarvan door voor rust een verrassende 0-2 voorsprong te nemen.

Dat moest beter beloofde men elkaar in de rust en we trokken dan ook fel ten aanval. Alleen lukte het in het begin nog steeds niet doordat men elkaar niet wist te vinden in de combinatie. Het werd zelfs 0-3 door een slippertje van de overigens goed keepende Akhilez. De ommekeer kwam toen Wolfram de 1-3 intikte uit een van de vele aanvallen. Binnen 5 minuten waren het Vyrison en Abdul die de 3-3 op het scorebord lieten aantekenen en in blessuretijd was het Mounir die met een min of meer mislukt schot wist in te schieten. 4-3.

We wisten hiermede in een niet goede wedstrijd van onze zijde dus een nipte winst te behalen en staan dan ook met 18 uit 6 gespeelde wedstrijden fier aan kop. Beste speler was Jehven die een meer dan uitstekende wedstrijd speelde.

Slikkerveer E3 – Spartaan’20 E9.
Tegen koploper Slikkerveer E3 wist een onmachtig Spartaan ditmaal geen potten te breken. De tegenstander, allen 2e jaars, waren een stuk groter en fysiek veel sterker dan ons 1e jaars team. Buiten dat ze het wel probeerden (met name Omar deed het goed) was men de bal vaak vrij snel kwijt. Hun linksbuiten schoot de ballen als een raket op ons doel en door de vele foutjes achterin was het met rust reeds 5-0.

Na rust een zelfde speelbeeld, onze Spartaan boys waren geheel onmachtig en moesten lijdzaam toezien dat met liefst 10-0 werd verloren.
Maar een lichtpuntje is er dat men zeker nog wedstrijden kan winnen in deze competitie en . . .  toch wel leuk om te memoreren, het penalty schieten na de wedstrijd werd ruimschoots gewonnen, 4-8.

PS. Waar blijven de ouders van E9 om hun zoon aan te moedigen? Alleen beide begeleiders zijn als ouder altijd aanwezig. Dus: gevraagd ouders bij de wedstrijden van hun kind. Ze zullen het zeker waarderen.

F9 en F10 wonnen beide vrij gemakkelijk hun competitiewedstrijd. Eerstgenoemde versloeg Alexandria F6 met liefst 10-0 en nadert ongeslagen de top in hun nieuwe en hogere competitie terwijl de jongste lichting uit bij RVVH een mooie 4-6 overwinning boekte.