Een druk en spannend weekend staat voor de deur! Liefst 21 thuiswedstrijden staan er op zaterdag op het programma.

De eerste kampioen lijkt aanstaande: E1 kan bij winst in de uitwedstrijd bij DRL de vlag hijsen en daarmee het eerste kampioensteam van het seizoen worden! Ook MB1 is er bijna maar zal nog een week geduld moeten hebben voor een feestje. En verder zijn er nog liefst tien jeugdteams in de race voor een kampioenschap: B1, C1, D1, D7, E4, E5, E8, F7, F8, F9 en F10 staan er allemaal prima voor maar er volgt nog een aantal spannende weken!

Het programma van de standaardteams:

A1 moet naar het sterke Westlandia. De verrassende winst op FC Dordrecht in de vorige wedstrijd geeft vertrouwen voor een goed resultaat.

B1 ontvangt het onderaan staande Elinkwijk (14.15u) en blijft bij winst in de kampioensrace, met nog drie medekandidaten.

Koploper C1 ontvangt DHC (12.00u); met het oog op de topper volgende week tegen Alexandria’66 is het van groot belang de vijf punten voorsprong vast te houden.

In de afdeling van D1 is het heel spannend. SpartaO12 (1e) en FeyenoordO12 (4e) treffen elkaar, maar tellen niet mee voor promotie. Hiervoor gaat het tussen onze mannen (2e) en Quick (3e). D1 ontvangt om 10.15u RBC.

Za-1 is al drie wedstrijden zonder zege en staat op drie punten van koploper sv Charlois. Het zal thuis (16.30u) van TransvaliaZW moeten winnen om in het spoor te blijven.

Zo-1 moet naar VFC, ongetwijfeld een zware wedstrijd. Maar er valt ergens voor te spelen: bij winst is er definitief afstand van de onderste plaatsen en kan zelfs nog worden meegedaan in de strijd om de laatste periode.

Mooie wedstrijden dus weer dit weekend, allen veel succes en plezier!