NieuwsNieuws 2022/2023Wedstrijdverslagen Archief

Op bezoek bij een beslist niet groots maar wel heel effectief DCV liep onze hoofdmacht tegen de eerste seizoensnederlaag op, mede omdat we de tegengoals wel erg gemakkelijk weg gaven.

Het begin was zeker niet alert genoeg, want al na een minuut lag de bal achter doelman Migael Essajas. Gelukkig was die schade snel hersteld. In de 7e minuut schiet Eren Yildizturan de 1-1 op het bord na goed aangeven van Mohamed el Yakoubi.

De Krimpenaren komen in de 17e minuut opnieuw op voorsprong, doordat Desmond Asare de bal in het eigen doel werkt. Met een 2-1 achterstand breekt de rust aan.

Na de pauze is het bijna eenrichtingverkeer naar het DCV-doel. Na een uur spelen wordt dĂ© kans op de 2-2 gemist. Ook in het verdere verloop van de tweede helft krijgen de Spartanen genoeg kansen en mogelijkheden om te scoren. Zelfs een numerieke meerderheid na het wegsturen (2x geel) in de 65e minuut van DCV-er Bas Kranenburg helpt Spartaan’20 niet. En het moet gezegd, er was ook prima keeperswerk van DCV-doelman Bart de Keijzer.

DCV komt in de tweede helft nauwelijks in ‘de zestien’ van Spartaan’20, maar een van de weinige keren dat dit wel gebeurt in de 78e minuut is het direct raak en de wedstrijd in het slot: 3-1.