Vandaag 30 sept. spelen we uit tegen DCV.
Eerste helft begint spannend paar mooie kansen maar de bal wil maar niet in de doel 😔😓.
Nog een knappe kopbal maar helaas stand nog steeds 0-0.
8 min. verder worden onze jongens gefrustreerd door steeds mis gelopen acties lijken wel hierdoor meer drive te krijgen en na een goed samen spel gaat de bal eindelijk in, we staan 1-0 voor.
Nog steeds eerste helft kansen worden gecreĂ«erd maar helaas zonder resultaatl….
Nog 2 min tot einde van de eerste helft tegenstander zet behoorlijk druk we weten ons nog staande te houden.
Corner bal voor ons richting de doel en met behulp van keeper van DCV gaat die erin 😂. Bedankt hiervoor we staan 2-0 voor.
Scheids laat ons langer spelen, we horen nog geen eindsignaal gelukkig maar want in die extra tijd scoren we nog 2 doelpunten en staan 4-0 voor  als er wordt gefloten.
2e helft
2 minuten zijn we bezig en na een mooi actie en pass richting doel gaat de bal erin we staan 5-0 voor.
Minuut later weet tegenstander onze doel te bereiken en scoren hun eerste doelpunt.
Kansen hebben we nog steeds, goede voorzet van keeper resultaat nog steeds 5-1.
Inmiddels staan we 6-1 voor na een goed samenspel.
Kansen zijn er voor beiden teams maar uiteindelijk weten onze jongens doel te vinden en te scoren 7-1.
Wedstrijd was spannend kansen aan beiden kanten, soms  heel goede andere weer ietjes slodiger en af en toe onnodig bal verlies maar we knokken en daar gaat het om. Na reeks gewonnen wedstrijden met hoge doelsaldo lijkt deze tegen te vallen maar vind wel dat z’n wedstrijd als vandaag spannender is en leuker om naar  te kijken.
Volgende week hebben we een weekend rust en 14 okt. is de volgende wedstrijd thuis om 15:00 uur.