3 oktober 2015: Verslag wedstrijd LMO D2 – Spartaan’20 D5    3 – 10
In de vroege ochtend, met de ochtenddauw nog op de velden, verzamelden de jongens van Spartaan’20 zich bij LMO. Om half 9 stond de “topper”  in de 3de klasse  op het programma: Nummer 2 (LMO D2) tegen de nummer 1 (Spartaan’20 D5).
Als deze wedstrijd door Spartaan’20 gewonnen wordt dan is de 1ste plaats in deze poule een feit.
De wedstrijd werd aangevangen zonder de aanwezigheid van een vlagger van de thuisploeg. Dit leverde een klein voordeel op doordat er gescoord werd uit een buitenspelpositie door onze jongens.
Na verloop van een aantal minuten werd duidelijk dat dit niet onze sterkste wedstrijd zou gaan worden. Het spel was erg onrustig en als gevolg hiervan kwam de tegenstander op 1-1. Deze ervaring hadden we nog niet eerder meegemaakt.
Ondanks het “slordige” spel werd er door iedereen wel hard geknokt. Hierdoor was de stand met de rust 1-4.

Na wat kritische woorden van de trainers werd er vol enthousiasme begonnen aan de tweede helft. De aanwijzingen werden opgevolgd. Er werden mooie combinaties gemaakt en zo werden er nog een aantal goals gescoord wat uiteindelijk een eindstand opleverde van 3-10. De poulewinnaar is bekend. Gefeliciteerd jongens met jullie 1ste plaats! Volgende week de laatste bekerwedstrijd in deze poule. Wanneer ook deze pot gewonnen wordt dan gaan we ongeslagen naar de volgende ronde.