JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2019/2020

Beste Spartanen, beste leden en ouders,

De maatregelen van de regering in het kader van de bestrijding van het Coronavirus zijn helder en de consequenties voor ons als vereniging ook. Tot 1 juni zijn geen activiteiten mogelijk en voor daarna blijft dat nog onzeker.

De KNVB heeft besloten alle competities amateurvoetbal waar wij aan deelnemen als beëindigd te beschouwen. Zie het bericht hierover van de KNVB dat wij intussen ook op de website hebben geplaatst.

Op grond van deze situatie heeft het bestuur besloten alle voetbalactiviteiten voor de rest van dit voetbalseizoen stop te zetten. Mocht het zo zijn dat er direct na 1 juni weer sprake kan worden van (trainings- en voetbal)activiteiten, dan zal het bestuur beoordelen in hoeverre daar als Spartaan’20 gebruik van wordt gemaakt. We beraden ons in ieder geval op de manier waarop we dan als club het verenigingsleven weer met elkaar zouden kunnen oppakken.

Voor wat betreft de jubileumactiviteiten is besloten om alle voor de zomer geplande activiteiten op te schorten tot minstens na de zomer, met Ă©Ă©n uitzondering: de eerder al uitgestelde feestavond Black & White Party is voorlopig gepland voor zaterdag 20 juni. Of deze dan echt kan doorgaan, hoort u uiteraard op een later moment.

De jubileumcommissie beraadt zich de komende weken over de rest van het totale jubileumprogramma. Ook hierover dus later bericht.

Zorg allemaal goed voor jezelf en jullie naasten!

het bestuur