JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2019/2020

Beste Spartanen,

Wat hadden we ons dit jubileumjaar anders voorgesteld! Mooie activiteiten, die nu niet persĂ© zijn geannuleerd maar in ieder geval moeten worden verzet naar later. Maar wanneer is later…? We leven in een onzekere wereld, met op dit moment onbekende afloop.

Het vooruitzicht op een mooi einde van het seizoen is nu vrijwel weg. En de voorbereiding op het nieuwe seizoen, heel veel leuke initiatieven waaronder veel jubileumactiviteiten, het is allemaal plotseling afgebroken door het coronavirus.

Voor nu zullen wij ons allemaal echt moeten houden aan de voorschriften die de regering maandag 23 maart heeft voorgeschreven. Sportaccommodaties blijven gesloten. Sportbedrijf Rotterdam heeft geconstateerd dat er desondanks toch vaak jongeren aan het sporten zijn op de gesloten velden. Dat gaat dan veelal om niet-leden. Ook wij hebben ongewenst bezoek op de velden gehad. Mocht iemand toevallig constateren dat er ongewenst bezoek is, laat het ons dan direct weten.

De volleybalbond en de basketbalbond hebben inmiddels besloten de competities niet te hervatten en geen kampioenen aan te wijzen. De KNVB heeft nog geen besluit genomen over de voetbalcompetities. Zodra hier meer over bekend is, laten we het weten.

Ontmoeting van elkaar ‘op Spartaan’, het is tot verdriet van ons allen voorlopig niet mogelijk tot 1 juni a.s

Laten we in de lange periode die voor ons ligt koesteren, dat we met telefoon en social media elkaar kunnen bereiken, informeren en ondersteunen. Laten we elkaar virtueel opzoeken en helpen en vooral binding met elkaar houden, zonder mee te doen aan speculaties hoe het verder zal gaan.

Mochten er vragen zijn of is er behoefte is aan persoonlijk contact, neem dan vooral per telefoon of mail contact met ons op.

Blijf verder de website volgen, we zullen onze leden informeren over alles wat te melden valt.

Zorg allemaal goed voor jezelf en jullie naasten!

het bestuur