NieuwsNieuws 2020/2021

bestuur verlengt met trainers

Spartaan’20 kiest voor continuïteit in de technische staf. Bij aanvang van het seizoen 2020/2021 waren de verwachtingen hooggespannen. De competitiestart was niet best, maar net toen de resultaten een positieve wending namen, onderbrak corona alles. Het is op dit moment zeer de vraag of we nog aan voetballen gaan toekomen in het lopende seizoen. Intussen worden natuurlijk wel de voorbereidingen getroffen voor 2021/2022. Met hoofdtrainer Omar Khan is verlenging van zijn contract overeengekomen en dat geldt ook voor zijn assistent Jerrol Neral. Ook keeperstrainer Ronnie Silvis blijft aan.

Omar Khan begint aan zijn vierde seizoen. De doelstelling blijft onveranderd: doorbouwen op het stevige fundament dat de afgelopen jaren is gelegd met een goede spelersgroep, die een stap omhoog wil maken.

Bij het sterke team O21, dit seizoen voor het eerst Ă©n succesvol actief in een sterke competitie met BVO’s, blijft Wayne Delgado dos Santos de trainer. Hij moet zijn spelers klaarstomen voor het hoogste niveau!