De laatste fase van de competitie voor alle teams is aangebroken en dat betekent sportieve spanning op vele fronten.

De eerste kampioen mochten we afgelopen zaterdag al begroeten: E1. Uiteraard deze mannen alsnog gefeliciteerd! Er zijn nog meer teams in strijd voor de hoofdprijs: MB1, B1, C1, D1,D7, E4, E5, E8, F7, F8, F9 en F10 kunnen allemaal nog het hoogste bereiken, hoewel voor de een de kans wat groter is dan de ander.

Het programma van de standaardteams:

A1 heeft nog steeds enkele punten nodig om zich veilig te spelen en moet dit proberen te bewerkstelligen op bezoek bij Quick.

B1 raakte vorige week achterop door een gelijkspel, maar is nog niet kansloos in de titelrace omdat de nrs 1 en 2 Quick Boys en Alphense Boys elkaar zaterdag treffen. Zelf winnen thuis tegen Westlandia is een vereiste om mee te blijven doen.

Koploper C1 ontvangt directe concurrent Alexandria’66 (12.00u). Als deze partij wordt gewonnen, wordt het gat acht punten en is het kampioenschap bijna binnen!

Ook D1 straat trots bovenaan! Het gaat op bezoek in Rosmalen bij OJC en een zege brengt de titel en promotie heel dichtbij.

Za-1 kreeg afgelopen week de kans in te lopen op koploper sv Charlois (dat verloor) maar onze mannen speelden slechts gelijk. Het wordt tijd voor weer eens een overwinning en dat moet goed mogelijk zijn op bezoek bij het laaggeklasseerde Zwartewaal.

Zo-1 haalde een belangrijk punt bij VFC en ontvangt nu Groeneweg. Een zege zou een grote stap naar definitief veilig kunnen opleveren.

Belangrijke wedstrijden dus weer dit weekend, allen veel succes en plezier!