NieuwsNieuws 2018/2019

Zondag 17 februari 2019

Dit is een combinatiebericht, omdat de gebruikelijke informatie over de thuiswedstrijden wordt gevolgd door een leuke actuele aankondiging. Scrol door tot het einde, lezers!

ZO4 ontmoet Overmaas en dat is zo’n beetje de enige ploeg die gelijke tred kan houden met de lijstaanvoerder. Maar dan moeten de Varkenoorders wel 5 achterstallige duels winnen. Laat ze dat maar ergens anders doen, heren.

ZO2 krijgt met RKAVV ook al een koploper te bestrijden. Gebeurt de laatste tijd veel met Spartaanelftallen. Gelukkig dat we die koplopers regelmatig verslaan, waardoor er een nieuwe koploper komt, die we een week later . . . . Afijn u voelt het al. We blijven lekker bezig op de Oldegaarde.

ZO1 krijgt met VUC de ploeg op bezoek die op dit moment de meeste achtereenvolgende overwinningen heeft behaald in de Eerste Klasse. Zelfs Moerse Boys heeft tussendoor een keertje gelijkgespeeld. Toch een mooie motivatie om die reeks te willen beëindigen?

Zondag 17 februari 2019, THUIS
12.00 ZO4 – Overmaas 5
12.00 ZO2 – RKAVV 2
14.00 ZO1 – VUC 1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is doorgaans wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl
Zondag veel succes en vooral veel plezier.

Actueel jeugdsucces
Een afvaardiging van vijf Onder12-spelertjes van Spartaan’20 heeft voor de BollenBoffen Bokaal strafschoppen geschoten op Ed de Goeij. Het werd een doorslaand succes voor de Spartaantjes, die nu kandidaat zijn voor de finale.
Wilt u zien hoe dat in zijn werk ging? Hieronder noteren we twee links. Neem er even de tijd voor om het allemaal te bekijken!

Voor alleen de sessie bij Spartaan’20 gebruikt u deze link:
https://rur.nl/programmas/bollenboffen-bokaal/afleveringen/spartaan-20

Voor alle filmpjes gebruikt u deze link:
https://rur.nl/programmas/bollenboffen-bokaal

Bij de foto: Hen Vosselman coacht de penaltynemers naar de toppositie