Club–Van-50 wordt weer Club-Van-100

Zondag, 3 september 2017 speelde Spartaan’20 ZO1 de 1e  bekerwedstrijd, er was de aankondiging over het naderende 100 jarig jubileum en de feestelijke uitreiking van de Erasmusspeld aan Ed Goverde.
Op die dag sloot ook de Club-Van-50 aan bij de opening van het seizoen, om te overleggen over het voortbestaan en de structuur van de Club-Van-50 in de komende jaren.

De jaarlijkse ledenvergaderingen – gehouden in de vorm van themafeesten om meer leden te werven – hebben per saldo meer gekost dan opgebracht. Verder gaan in deze vorm is geen optie.

Circa 24 leden, inclusief het bestuur, waren aanwezig op Sportpark Spartaan ’20 en kwamen tot de conclusie dat er meer integratie moet komen tussen de voetbalclub en de Club van 50. Om dit doel te bereiken denkt men aan een “Meet & Greet”, een Engelse kreet die we eventueel kunnen verbasteren tot “Ontmoet en Begroet”

De benaming “Club-Van-50” zorgt voor verwarring. Velen denken dat dat de minimum leeftijd is, waarop je lid mag worden, i.p.v. het afgesproken donatiebedrag van € 50. De naam uit het gulden tijdperk wordt weer in gebruik genomen, de “Club-Van-100”, nu niet als donatiebedrag, maar als doel om tot minimaal 100 leden te komen.

Voorlopig genoeg informatie, laat het even bezinken. Later hoort u nog meer van ons.

namens de Club-Van-100
Dik van Zevenhuijzen,
IBAN: NL 53 INGB 0703 3337 47 t.n.v. Penningmeester Club van 100