Vandaag de eerste bekerwedstrijd tegen sv Charlois. Deze club is ontstaan uit een fusie tussen CVV en sv DEH de Musschen. De zon scheen uitbundig en we moesten op veld 2, kunstgrasveld.
Wij mochten aftrappen en beginnen aan de wedstrijd.
De eerste kans is voor ons, Geatan krijgt de bal maar zijn schot gaat over. Wij zijn gretig op de bal, Charlois heeft niet veel in te brengen. Wederom een aanval van ons maar de bal gaat over. Het is nu Viktor die de bal op pikt en op avontuur gaat. Maar helaas zijn schot gaat naast. Vrije trap voor ons nadat Stan onderuit werd geschoffeld. Allessandro neemt maar de keeper van Charlois houdt zijn doel schoon door de bal uit de bovenhoek te tikken. Wij krijgen nu een vrije trap op links, Diego neemt en legt de bal op de stropdas van Lucas. Deze kopt snoei hard binnen en de 0-1 staat op het scorebord.
De enige ploeg die voetbalt zijn wij, sv Charlois is tot dit moment nog niet voor onze goal geweest.
De volgende aanval van de zwart/witten is weer raak. Geatan krijgt de bal aangespeeld van Marouan. Geatan schiet, de keeper stopt de bal, maar is niet klemvast. Gio die goed oplet zegt dank je wel en schiet keurig binnen, 0-2.
Niet veel later fluit de scheids voor de limonade.
2e helft mag Charlois aftrappen. Deze beginnen wij weer waar we gebleven waren met goed druk zetten en iets rustiger aan de bal. Mooie aanval van ons Diego speelt Gio aan, deze haalt de achterlijn en geeft voor op Shakir. Deze twijfelt niet en heeft de 0-3 op de schoen.
Spartaan voert de druk op en de tegenstander komt niet meer aan voetballen toe. Quinlan krijgt de bal en haalt uit! De bal spat snoeihard op de lat uiteen. De tweede keer is Quinlan wel trefzeker, wederom een schot van buiten de 16 gaat nu via onderkant lat in het mandje 0-4.
Wij zijn op dreef, Shakir krijgt de bal aangespeeld en gaat zijn man voorbij. Hij staat alleen voor de keeper en schiet koelbloedig rechts van de keeper binnen 0-5.
Jaythly keert een vrije trap van Charlois, dit was ook de enige keer dat zei echt gevaarlijk waren. Onze goalie had een makkie vandaag en kon genieten van het zonnetje.
De 0-6 komt op naam van Cherrion. Deze haalt uit van zeker 25 mtr en de bal beland achter de keeper van Charlois. Er werd langs de kant voorzichtig 10, 10, 10 geroepen, zo hard ging het op dat moment.
De laatste goal ontstond doordat Cherrion de bal achter op pikt en goed door passt naar Shakir. Deze heeft laten zien dat hij sterk is en scoort de 0-7 door de benen van de keeper.
Dit was tevens de eindstand.
We hebben een goede wedstrijd gezien van de mannen met mooie acties. De verdediging met Jaythly, Viktor, Marouan, Jessy, Dante en Cherrion hebben niets weg gegeven en stond als een huis. Het middenveld heeft voor de verlenging naar voren gezorgd. Met Lucas, Stan, Diego en Quinlan. De voorhoede vandaag, heeft laten zien hoe je moet scoren. Met Gio, Geatan, Alessandro, Bjorn en Shakir.
Voor de eerste wedstrijd om het eggie ging het goed.
Hier kunnen de trainers mee verder bouwen!